Следи го Дедомраз и добиј пакетче во кое има промотивна цена за одредена хостинг услуга!

Вие го пронајдовте пакетчето и сте добитник на една од следниве услуги кои ги хостираме ние Делта Хостинг.

  • Веб Хост - Пакет од 2GB во валидност од 2 месеци, потоа за продолжување ќе биде цена од 80 денари месечно.

  • Стим Код - Код за игра по наш избор.

За да ја добиете наградата обратете се на фејсбук и напоменете ја наградата што ја сакате, дали е тоа Стим код или Вебхост. Доколку е ВебХост треба да поседувате домен или да направте некој бесплатен доколку не се одлучите да купите.

Страницата е изработена од Делта Хостинг, и сите права се задржани!.
Се забранува копирање и злоупотребување на нашите сопствени идеи, во спротивно ќе се соочува со ICANN тужба.
Среќни Празници ви посакува Делта Хостинг @ 2010-2018.